POKUŠAO DA POMOGNE PASTORKI, PA GA NASMRT PRETUKLI: Detalji užasa u Bukureštu
Policija ilustracija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

TRAGEDIJA

POKUŠAO DA POMOGNE PASTORKI, PA GA NASMRT PRETUKLI: Detalji užasa u Bukureštu

Iako su ekipe Hitne pomoći brzo stigle, za nesrećnog čoveka nije bilo spasa.

Objavljeno:

Muškarac (46), kojeg je 16-godišnji dečak sa četiri godine starijim drugom juče nasmrt pretukao u centru Bukurešta naočigled brojnih svedoka, stradao je jer je pokušao da spreči dve devojčice da napadnu njegovu pastorku.Sve se odigralo juče oko 17.30 časova u centru grada. Žrtva je, kako prenose lokalni mediji, došao u park na poziv pastorke, koja je ušla u sukob sa dve devojčice, koje su izgleda u vezi sa osumnjičenima za ubistvo.

Devojčice su izgleda pozvale mladiće u pomoć, a planirale su da pretuku pastorku žrtve. Tada je i on došao do parka, ali umesto da se stvari civilizovano reše, krenula je svađa, a onda su dečak (16) i njegov četiri godine stariji drug zgrabili dve grane i krenuli krvnički da tuku muškarca.

On je u jednom trenutku uspeo da im pobegne i istrči na ulicu, ali su dečaci pojurili za njim. Naočigled brojnih svedoka su potom krenuli dalje da ga tuku dok su svi, kako piše Observator, samo nemo posmatrali. Navodno je kamera iz jednog vozila snimila napad i trenutak kada muškarac pada na zemlju jer više nije mogao da trpi udarce. Osumnjičeni su nastavili da ga mlate po glavi sve dok nije prestao da se pomera, nakon čega su pobegli natrag ka parku, a potom u nepoznatom pravcu.

Iako su ekipe Hitne pomoći brzo stigle, za nesrećnog čoveka nije bilo spasa. Policija je uspela osumnjičene da locira i uhapsi dva sata kasnije.

Oni su tokom noći saslušani i navodno su priznali zločin. Njima je danas određen 24 pritvor i trebalo bi tokom dana da budu saslušani kod istražnog sudije.

Bonus video:

46:27

REDAKCIJA 15.05.2024. 3. DEO

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.